magunkrol-tpax.hu-1650x814

A TPAX-ról röviden

Cégünk több mint 20 éve van jelen a hazai informatikai piacon azzal a céllal, hogy segítse a vállalkozásokat hatékonyan és korszerűen működni, hogy ne a saját informatikai rendszereik legyenek a növekedésük és sikeres működésük korlátai. Hisszük, hogy mérettől és profiltól függetlenül minden cégnek szüksége van egy stabil IT infrastruktúrára és tapasztalatból tudjuk, hogy nem létezik egy, mindenkire illő és megfelelő megoldás. Ezért minden szolgáltatásunk igénybe vétele esetén kiemelt hangsúly fektetünk partnereink igényeinek és céljainak részletes felmérésére, hogy valóban a legoptimálisabb megoldást biztosítsuk.

Kollégáink magas szintű szakmai képzettségére és felkészültségére vagyunk talán a legbüszkébbek. Nekik köszönhetően óriási magabiztossággal nézünk szembe a legnagyobb kihívásokkal is és merjük garantálni partnereink folyamatos elégedettségét. Munkatársainkat nem csak hogy folyamatosan képezzük, de több kollegánk maguk is oktatják és fejlesztik a jövő informatikusait a szakma egyik legelismertebb, TRAINING360 oktatási centrumban.

Küldetésünk

Függetlenül vállalkozása méretétől vagy profiljától minden sikeres cég életében kulcsfontosságú a megfelelő támogatást és hatékonyságot biztosító IT rendszerek. Vállalatunk célja, hogy segítse az ideális, cégre szabott informatikai megoldások kialakítását, kivitelezését vagy akár menedzselését, hogy Ön kizárólag arra fókuszálhasson, ami igazán számít.

 

  • Kevesebb munka, több bevétel
  • Megbízható háttér
  • Jobb ügyfél megtartás
  • Hatékonyabb munkavégzés
  • Biztosabb vállalati irányítás
  • Magasabb profit

Kiemelt szakterületeink

Informatikai hálózatépítés és üzemeltetés 95%
Szervezüzemeltetés és hosting 80%
Számítógépparkok karbantartása 65%
Informatikai szaktanácsadás és oktatás 100%

Miért minket válasszon?

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeire szabott, jövőbemutató és biztonságos megoldásokkal segítsük informatikai működésük mindennapjait.

A jó pap is holta napjáig tanul és ebben mi is hiszünk, ezért tartjuk fontosnak saját magunk folyamatos képzése mellett mások oktatását is, melyet 2002 óta végzünk megrendelőink igényeinek megfelelően, akár testreszabva is.

Csapatunk különleges képessége, hogy akár egyénileg akár közösen, sokszínű tudásunkat egyesítve képesek vagyunk hatékonyan dolgozni, nem ritkán extrém terhelés mellett, ami annak köszönhető, hogy nem csupán kollegáknak tekintjük egymást, hanem emberközpontú hozzáállásunkkal “humán kockaként” építjük professzionálisan közös vállalkozásunkat.