Informatikai szaktanácsadás

Célunk, hogy mindig megbízható és fenntartható eredménnyel szolgáljunk, mely hosszútávon képes vállalkozása céljait támogatni. Cégünk az IT legfontosabb szakterületein képes fejlesztési javaslatokat biztosítani, mint például informatikai és kommunikációs hálózatok kialakítása, fejlesztése; új technológiák bevezetése; biztonsági megoldások kialakítása; vagy akár eszköz parkjának frissítése.

Számítógéppark karbantartás

Professzionális, folyamatosan képzett szakembereink segítségével szolgáltatásunk költséghatékony megoldást jelent cége számára, hisz ahelyett, hogy saját rendszergazdát alkalmazna és képezne, mi ezt megtesszük Ön helyett. Lehetősége van rendszeres, előre ütemezett helyszíni karbantartást igényelni, szükséges esetén pedig akár azonnal, helyben tudják meghibásodott eszközeit javítani.

Informatikai hálózatépítés és üzemeltetés

Cégünk egyik főprofilja számítógépes hálózatok megtervezése, kiépítése és üzemeltetése mikro- kis- és középvállalkozások számára. Informatikai rendszerek tervezésében és kiépítésében nem ismerünk lehetetlent. Akár egy számítógépről, akár egy komplett vállalati rendszerről vagy szerverekről van szó, megbízható informatikai megoldást biztosítunk cége méretétől függetlenül.

Szerverüzemeltetés

Cégünk amellett, hogy segít az ön igényeinek legmegfelelőbb hardver és szoftver konfiguráció kiválasztásában és összeállításában, biztosítja továbbá az eszközök folyamatos üzemeltetését és karbantartását. Ezzel a költséghatékony megoldással ön nem csak mentesül egy plusz rendszergazda alkalmazásától, de garantáltan jól képzett szakemberekre bízza adatai biztonságát.

Oktatás

Kollégáink magas szintű szakmai képzettségére és felkészültségére vagyunk talán a legbüszkébbek. Ezt is bizonyítja, hogy több kollégánk állandó oktató az informatikusképzés egyik leginkább elismert intézményben, a TRAINING 360-ban. Ezen oktatásokon partnereink alkalmazottjainak is lehetősége van részt venni.

Hosting

A legtöbb webtárhelyet kínáló cég előre meghatározott csomagajánlataival ellentétben cégünk itt is a vállalata egyedi igényeire szabva állítja össze az önnek legmegfelelőbb szolgáltatáscsomagot tárhely, támogatottság, kompatibilitás és egyéb jellemzők tekintetében. Ami viszont minden partnerünknek jár az a gyorsaság és lehető legnagyobb biztonság.