Karbantartas-TPAX

Számítógéppark karbantartás

Cége számítógépeinek megfelelő működése jelentik az alapokat vállalkozása sikeréhez. Azonban az informatika, a hardverek és szoftverek területe a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparága. Hogy tud vállalkozása ezzel mégis lépést tartani? Professzionális, folyamatosan képzett szakembereink segítségével. Munkatársaink költséghatékony megoldást jelentenek cége számára, hisz ahelyett, hogy saját rendszergazdát alkalmazna és képezne, mi ezt megtesszük Ön helyett.

Szolgáltatásunkkal lehetősége van rendszeres, előre ütemezett helyszíni karbantartást igényelni, ahol munkatársaink felmérik gépparkja állapotát, elvégzik a szükséges hardver és szoftver szakszerű tisztításokat, frissítéseket, illetve javaslatokat adnak az optimális működéshez szükséges fejlesztésekre. Amennyiben szükséges akár azonnal, helyben tudják meghibásodott eszközeit javítani, de ha ez nem megoldható az új eszközök, alkatrészek beszerzéséről is gondoskodunk.

Esetleges váratlan meghibásodások esetén is számíthat cégünkre: szakembereink a lehető legrövidebb időn belül kiszállnak a helyszínre, hogy elhárítsák a problémát.

tpax-Folyamat-modellezés-400X400

Mit kínálunk?

  • Számítógépparkja folyamatos és szakszerű hardveres karbantartását, például szellőzők, billentyűzet tisztítása, alkatrészek cseréje
  • Szoftverei folyamatos frissítése, vírusellenőrzése
  • Eszközhibák felderítése, meghibásodott eszközök cseréje
  • Távoli segítségnyújtás, illetve helyszíni hibaelhárítások