Szerveruzemeltetes-TPAX

Szerverüzemeltetés

Vállalkozása méretétől függetlenül minden cég számára fontos az adatiak biztonságos kezelése, tárolása és kiszolgálása, az erőforrások optimális kihasználása és gyors elérése. Ezek elengedhetetlenek a folyamatos és hatékony üzletmenethez. Erre nyújtanak lehetőséget a jól megválasztott és persze megfelelően beállított, illetve karbantartott szerverek.

Cégünk amellett, hogy segít az ön igényeinek legmegfelelőbb hardver és szoftver konfiguráció kiválasztásában és összeállításában, biztosítja továbbá az eszközök folyamatos üzemeltetését és karbantartását. Ezzel a költséghatékony megoldással ön nem csak mentesül egy plusz rendszergazda alkalmazásától, de garantáltan jól képzett szakemberekre bízza adatai biztonságát.

Az általunk üzemeltetett szerverekre folyamatos online felügyeletet biztosítunk. Emellett szakembereink napi szinten figyelik a szerverek biztonsági mentéseinek folytonosságát. Rendszeresen meghatározott időközönként helyszíni karbantartást végzünk, mely során ellenőrizzük a szervert, a hardverek és szoftverek megbízhatóságát és funkcionalitását.

tpax-Tanácsadás-400X400

Mit kínálunk?

  • Folyamatos, 24/7 online monitorozás
  • Rendszeres, szakemberek által végzett távfelügyelet és helyszíni karbantartás
  • Meghibásodás esetén szerződéstől függően 2-24 órán belüli kiszállás
  • Szervereink esetén 99,9%-os rendelkezésre állását valósítunk meg